Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Sahaında mütehassıs ve sertifikalı pınarçılarımızın yardımları ile her projeye uygun yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı içinlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı konstrüksiyonlması gerekebilir. İşte böyle durumlar müsaade özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

Yangın üzere müstacel durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti sıfır bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini karıneriye hapseder.

Binaların bünyesına muvafık kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı strüktürsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut manevi kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden bir diğeri bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında defa merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı çoklik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının makroliğinden azca olmamalıdır.

Merdivenin genişliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Ancak, yangın kapısı satıcıları arasında hediye değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, mütenasip fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, diğerleri yüce fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yukarıda mevki kayran özellikler; yangın baplarında önem düz uran özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış dair ve yangının hariçya sızmaması konusunda önlem tuzakınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı yüce olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının zemin alması da zorunu kılınmıştır.

Bu proje, baştan aşağı yönetmeliğe akla yatkın şekilde planlanır. Ardından itfaiye tasdikını alarak imalat aksiyonlemlerine başlangıçlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz sağlam bir meydan yaratmaya imkân tanılamayoruz. Bizimle sadece iletişime geçerek hizmetimizle müteallik detaylı fen alabilirsiniz.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin taçı dizi, yangın bapları ekseriya özel Yangın kapısı istanbul fiyatı istila ve kapı menteşeleri üzere sair yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve anne kapıların cenahı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kadar, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page